Van Rouhi tot Rijks

4 x thuis uit eten

'Als de gast niet naar het restaurant mag komen, dan komt het restaurant wel naar de gast toe'. En dat doen we met veel plezier, want wij hebben vier geweldige restaurants die je graag thuis een avondje uit eten bezorgen. Twee hiervan - Hemel & Aarde in Utrecht en Rouhi in Amsterdam - zijn zelfs zo nieuw dat niemand er ooit binnen is geweest. Des te unieker is de kans om nu thuis al een voorproefje te kunnen nemen. En Natuurlijk zijn Wils en Rijks ook een aanrader. Laat je hieronder inspireren en geniet!

Thuis uit eten Rouhi

ROUHI

Rouhi draait om passie voor verrassende smaken, texturen en geuren die de zintuigen prikkelen. Geïnspireerd door culinaire ontdekkingen uit Azië en met bezieling voor onverwachtse smaakcombinaties, creëert chef Renaud Goigoux exceptionele gerechten met verfijnde ingrediënten. Een wereld van smaken waarin het oosten en het westen elkaar ontmoeten. Rouhi zou half oktober openen in het nieuwe House of Rituals op het Spui te Amsterdam, maar nu kun je het nieuwe restaurant alleen nog thuis beleven met overheerlijke Soul Food Box.

Thuis uit eten bij Rouhi? klik hier

Thuis uit eten Hemel en Aarde

HEMEL & AARDE

Hemel & Aarde is het gloednieuwe restaurant in de Utrechtse binnenstad, dat ook half oktober haar deuren zou openen, in het voormalig Polman’s Huis. Chef Vito Reekers haalt zijn inspiratie uit de natuur: "Onder invloed van de zon, maan en de sterren heeft de aarde iedere dag iets anders te bieden en daar hebben wij veel bewondering voor". Vito en zijn team brengen een ode aan de seizoenen en dit is thuis te proeven is met Hemel & Aarde Thuis; een 4-gangen maaltijdbon met amuses, brood, smeersels en friandises. Wie z'n diner afhaalt, krijgt de kans om als een van de eersten een blik te werpen in het compleet gerenoveerde gebouw.

Thuis uit eten bij Hemel en Aarde? klik hier

Thuis uit eten Wils

WILS

Restaurant Wils, gelegen naast het olympisch Stadion in Amsterdam, wijdt zich aan de ware oerkracht van alle keukens: vuur. Chefs Joris Bijdendijk, Friso van Amerongen en Erwin Oudijk bereiden samen een 4-gangen maaltijdbox voor 2 personen. Het menu bestaat onder andere uit een bereiding met pompoen, een gerecht met runderwang en een tartelette als nagerecht. De box is ook vegetarisch te bestellen en kan naar wens aangevuld worden met verschillende supplementen.

Thuis uit eten bij Wils? klik hier

Thuis uit eten RIJKS

RIJKS®

In RIJKS® Restaurant, het restaurant van het Rijksmuseum, presenteert chef Joris Bijdendijk de keuken van de Lage Landen. Met zijn jonge team laat hij zich inspireren door ingrediënten van Nederlandse bodem. Vaak maakt hij gebruik van de vele internationale smaken die de Nederlandse keuken door de eeuwen heen hebben beïnvloed. RIJKS® ontving in 2016 een Michelinster en haalde in het voorjaar van 2020 het achtuurjournaal door als eerste met take-away maaltijden te starten. Het restaurant serveert een wekelijks wisselend menu van vier gangen, dat aangevuld kan worden met bijzondere producten als een wijnarrangement van sommelier Max van Bockel.

Thuis uit eten bij RIJKS®? klik hier