De wintereditie is uit!

EventMGZN

DOT kerstbal

De dagen worden steeds korter en het is dus weer de tijd van het jaar om samen te komen en te genieten van de feestdagen. Alleen dit jaar niet zo dichtbij als we gewend zijn, dus passen we ons allemaal aan. En omdat we graag met je meedenken, hebben we 2 magazines vol inspiratie om op afstand toch samen te kunnen zijn.

Wat dacht je van een heuse drive-in-kerstpakketten-experience op CM.com Circuit Zandvoort? Of wil je echt culinair uitpakken? Onze topchefs staan voor je klaar om hun maaltijden in speciale Make-Away-boxen het hele land rond te sturen. Of verras je collega’s met een professioneel opgenomen kookvideo.

Bekijk hier onze BoxenSpecial

We hebben je deze winter nog veel meer te bieden. We nemen je graag mee in ons 108-pagina's-tellend EventMGZN, waarin we laten zien wat nu mogelijk is en wat er straks allemaal ook weer kan. En natuurlijk staat alles in het teken van genieten met veiligheid op de eerste plaats. Veel inspiratie toegewenst en we hopen je graag verder te helpen met het vormgeven van jouw feestdagen!


Bekijk hier het EventMGZN

Event MGZN 1600x800