Edge Olympic

Het gezondste gebouw van Nederland

Edge Olympic visual 1 WELL

De Amsterdamse Zuidas is sinds mei 2018 een groen pand rijker. Een voormalig postkantoor is omgetoverd tot kantoorgebouw met een positieve impact op de gezondheid en het welzijn van de mensen die er werken. Met medewerking van Vermaat is Edge Olympic het eerste gebouw in Nederland met een WELL Core & Shell Platinum Certification. Deze standaard voor gezonde gebouwen geldt voor de zeven WELL-categorieën: lucht, water, licht, voeding, vitaliteit, comfort en geest.

Edge Olympic visual 2

Wellverdiend

Wereldwijd zijn er op dit moment zes gebouwen die voldoen aan deze standaard. Vermaat is enorm trots op de samenwerking met EDGE Technologies en op onze bijdrage als horecapartner aan de realisatie van het gezondste gebouw van Nederland. Zo maken we impact op de gezondheid en het welzijn van de mensen die hier werken. Hoe we tot dit wellverdiende resultaat gekomen zijn?

  • Elke dag promoten we vers fruit.
  • Alle groente is biologisch en al het vlees heeft een Beter Leven keurmerk.
  • Bij alles wat we aanbieden beginnen we met groenten (vegetarisch). Daarna komt vis en als laatste vlees. Een speciale buffetopstelling dus, van gezond naar minder gezond.
  • Onze chefs werken alle gerechten uit op voedingswaarden, calorieën, allergenen, duurzaamheid en biologisch karakter.
  • We werken met duidelijke signing: bij binnenkomst van het restaurant staat al aangegeven welke allergenen er zijn en op het buffet staan bij elk gerecht de allergenen en de voedingswaarde per 100 gram vermeld.
  • Bij kant-en-klare producten vermelden we exact wat erin zit, zoals bijvoorbeeld toegevoegde suikers.
Edge Olympic visual 3

Zien hoe we WELL in de praktijk brengen?

We leiden je graag rond!

Meer weten over onze kijk op hospitality in het bedrijfsleven?

klik hier.

Vermaat is jouw specialist in horeca op maat.

Hoe kunnen we je helpen?