Events

Food Fantasies

Food Fantasies Visual 1

Wie op zoek gaat naar een allround, premium eventcateraar, komt vanzelf uit bij Food Fantasies. In ruim 18 jaar hebben Karel Hessing en Sonia Philipse Food Fantasies vanuit de hoofdstad laten uitgroeien tot een exclusieve eventpartner voor corporate events, huwelijken, private dinners en culturele evenementen. Inmiddels is Food Fantasies ook ver buiten Amsterdam een begrip.

Hoogstpersoonlijk

Voor Food Fantasies is niets te gek: ‘Wij willen iets blauws, bubbelends en mannelijks op ons event,’ zo briefte een modemerk ooit. Juist dit soort levendige gedachten zijn een bron van inspiratie en van groot belang voor een geslaagd evenement. Daarom steken we veel energie in de relatie met onze opdrachtgevers, want in die wisselwerking ontstaan de mooiste ideeën. Vervolgens geven wij er onze professionele invulling aan zodat alles mooi op elkaar aansluit, van locatie en aankleding tot programma en culinaire invulling. En wanneer het evenement volledig staat en van start gaat, ervaren de gasten ook de gastvrijheid en service van onze medewerkers. En dat maakt het feest compleet!


Altijd verrassend

Food Fantasies wil elke droom werkelijkheid laten worden. En daarbij hanteren we een hoge kwaliteitsstandaard en hebben we oog voor elk detail. En omdat elke droom om een totaal andere invulling vraagt, blijven we onszelf continu creatief en culinair uitdagen en is het resultaat altijd weer verrassend. Echter, the proof of the pudding is in the eating, dus daarom laten we graag een aantal beelden zien van events waar we trots op zijn!

Food Fantasies Visual 3
Food Fantasies Visual 4
Food Fantasies Visual 5

Food Fantasies inzetten voor uw evenement?

Frederique helpt je verder.

Neem een kijkje in de wereld van Food Fantasies!

Bezoek de website.
Vragen?

Wij staan voor je klaar