Welkom bij

Vermaat.

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. In 1978 zijn we begonnen als delicatessenwinkel en zijn we – dankzij onze no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit – uitgegroeid tot dé specialist in toonaangevende horeca op maat. Met ons team van culinaire en creatieve professionals werken we elke dag aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. Voor onze gasten, opdrachtgevers, partners en onze collega’s.

Let's make it yours.

Jouw wereld van smaak creëren. Dit staat elke dag centraal in alles wat we doen. En dat betekent dat we met ons team van maatwerkmakers elk horeca- en retailconcept een eigen touch geven. Van concept tot realisatie, van merknaam tot menu, en van service tot ambiance. Voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en zo veel meer. En wanneer jouw wereld van smaak eenmaal staat, zorgen onze horecaprofessionals ervoor dat elke dag weer een unieke beleving is, voor en achter de schermen.

Neem een kijkje

in onze keuken.

Bij Vermaat voelen we ons verantwoordelijk voor een toekomstbestendige wereld. De huidige voedingsindustrie heeft hier namelijk grote invloed op. Wij vertalen dit naar ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, met onze Food Vision als belangrijke pijler.

Vermaat Food Vision 2027

Let’s cater for the future together! Dit is hét centrale thema voor onze Food Vision 2027, want we willen graag in samenwerking onze ambitieuze doelen bereiken. Natuurlijk begint een duurzame toekomst bij onszelf. Door op onze locaties dagelijks gerichte verbeteringen toe te passen, kan Vermaat een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf zijn. Juist door samen te werken komen we verder en kunnen we nog meer impact maken.

Lees verder...
Vermaat academy visual 1

Vermaat Academy

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Want alleen de beste mensen maken elke dag weer het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers. Daarom geven we hen bij Vermaat een uitdagend loopbaanperspectief en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Binnen de Vermaat Academy bieden we die ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld met de Talentclass voor veelbelovende talenten, en de Vermaat Masterclass voor aanstormende managers. Voor de F&B-professionals van Vermaat hebben we een Chefs Gilde en het Barista Gilde waarin ze elkaar inspireren en van elkaar leren. Zo maken we én onze medewerkers slimmer én ervaren onze opdrachtgevers en gasten het beste in de wereld van hospitality.

Discover more...

Innovaties Vermaat

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten. Meer weten over OSP, Food Vision 2022 of vernieuwende concepten?

Neem contact met ons op
Innovatie1
Innovatie3
Innovatie2

Benieuwd hoe we jouw wereld van smaak vormgeven?