Vermaat Talentclass

Cadeau voor mijn collega's

Simone de Kruijf, assistent-horecamanager bij KPMG, volgde een jaar lang de Vermaat Talentclass 2018. Tijdens deze opleiding ging ze de confrontatie met zichzelf aan en kwam ze heel veel stappen verder. Ze ervoer het als een cadeau en besloot daarom al haar collega's een cadeau terug te geven: de powerkey.

Met haar powerkey wil ze haar collega’s het beste uit zichzelf laten halen. Met deze ‘key to succes’ vraagt ze hen een maand lang de uitdaging met zichzelf aan te gaan om antwoorden te vinden op belangrijke vragen. Waar word jij gelukkig van? Wat zijn jouw kwaliteiten? Zet jij je krachten goed in? Leer van anderen! En wanneer de maand erop zit, mogen ze de powerkey doorgeven aan een andere collega.

Talentclass & Masterclass

Bij Vermaat bieden we alle ruimte om je te ontwikkelen en te investeren in jezelf. Let's make it yours! Je werkt en groeit op jouw manier met jouw eigenschappen en kwaliteiten. Dat maakt je uniek. Jezelf blijven ontwikkelen – professioneel én persoonlijk – is belangrijk. Daarom hebben we voor onze medewerkers de Vermaat Academy opgericht. Hier kunnen ze de Talent- of Masterclass volgen, waarin ze hun leiderschap en leidinggevende kwaliteiten verkennen, verdiepen en versterken. In de talentclass gaan ze aan de slag met managementvaardigheden, in de Masterclass staat persoonlijk leiderschap centraal. Aan het eind van het traject presenteren ze een eindopdracht, zoals Simone heeft gedaan met haar powerkey.


Ontdek alles over Simone's Powerkey.

Bezoek haar site.

Vragen over de Vermaat Academy?

Laat het ons weten!
Vragen?

Wij staan voor je klaar