Maastricht UMC+

Groene stappen

Ad Mosam visual 1
Ad Mosam visual 4
Ad Mosam visual 5
Ad Mosam visual 2

'Heel de Mens'. Dit is het motto van Maastricht UMC+ (MUMC+), waarmee het in drie krachtige woorden vertelt dat het ziekenhuis niet alleen wil kijken naar gezondheidsherstel maar ook naar gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. Dit gedachtegoed hebben we in ons restaurant vertaald naar een succesvol initiatief dat gezond eten en drinken benadrukt, zonder dat dit het bourgondische karakter van de Limburger uit het oog verliest.

Groene Stappen

Binnen het maatwerkconcept Ad Mosam heeft onze horecamanager van MUMC+, Johan, een activerend initiatief ontwikkeld voor het bezoekersrestaurant. Met Groene Stappen zet hij op een inventieve manier de gezonde keuzes op een voetstuk. En dit gebeurt al bij de entree, want daar laat hij patiënten, bezoekers, medewerkers en studenten met een grote banner zien wat de bedoeling is: volg de groene stappen (vloerstickers) op de grond. Vanuit deze groene route komt de gast automatisch uit bij de diverse gezonde keuzes in het restaurant. Een leuke, pragmatische oplossing om de gast vanaf het eerste moment te verleiden om een gezonde keuze te maken.

Health Campus

Samen met het MUMC+, de provincie en diverse andere partijen die zich bezighouden met gezond leven, eten en bewegen, wordt er hard gewerkt aan het nieuwe centrum Mosae Vita. In dit centrum, in het hart van de Health Campus MUMC+, draait straks alles om de link tussen gezondheid, bewegen en gezonde voeding. Een centraal en ambitieus gebouw dat de Limburgse bevolking helpt bij het leven van een gezond leven.Vind jouw horecabaan in het ziekenhuis.

Bekijk hier onze vacatures
Vragen?

Wij staan voor je klaar