Reinier de Graaf Gasthuis Delft

Kannen en Kruiken

Een ziekenhuis heeft een plek nodig waar je even weg kunt zijn. Waar zowel patiënten, bezoekers als medewerkers zich vrij voelen. Het liefst een plek waar je invloeden van de regio ervaart en kunt genieten van verse, eerlijke en duurzame producten uit de omgeving. Bij het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft zit dat letterlijk in Kannen en Kruiken.

Het Reinier de Graaf Gasthuis heeft de ambitie om het meest verbonden ziekenhuis te zijn. Met de omgeving, de bevolking en alle gebruikers van het ziekenhuis. Vanuit hospitality-oogpunt betekent dat een oprecht thuisgevoel creëren en ruimte bieden voor ontmoeting, ontspanning en afleiding. Kannen en Kruiken is hier het antwoord op.

Kannen en kruiken visual 1
Kannen en kruiken visual 3
Kannen en kruiken visual 6
Kannen en kruiken visual 4

As a hospital, the Reinier de Graaf Gasthuis aims to connect as strongly as possible with its surroundings, the local population, and all the hospital users. From a hospitality point of view, this means creating a space with a genuine ‘home away from home’ feeling, where people can meet, relax and distract themselves from any troubles. Kannen en Kruiken provides the perfect solution.

Uniek in Nederland

In het restaurant zie je de naam Kannen en Kruiken overal terug. In de eerste plaats is het een verwijzing naar het Melkmeisje van Johannes Vermeer, de beroemdste inwoner van Delft. Daarnaast staat Kannen en Kruiken symbool voor de bijzondere regionale producten en Delftse ingrediënten. Vroeger werd in een kruik een voorraad lekkernijen bewaard, om vervolgens samen te delen. En daarmee brengt Kannen en Kruiken Delftse smaken en mensen samen. Last but not least heeft Kannen en Kruiken bediening aan tafel, uniek in Nederland. De persoonlijke aandacht die men daarbij ervaart, maakt Kannen en Kruiken een zeer prettige verblijfsplek om te genieten van een lunch of diner.

Kannen en kruiken visual 2

Totaaloplossing

Vermaats verbondenheid met bezoekers, patiënten en medewerkers gaat natuurlijk veel verder dan het restaurant. Daarom is het horecateam van Kannen en Kruiken in het hele ziekenhuis terug te vinden. Van vergaderservices tot aan grote banquetingevents, van eerste-lijn-services van de koffieautomaten tot aan de espressobar, en van de winkel tot het bediend restaurant bij de centrale entree, overal kom je ons gastvrijheidsconcept tegen. Het gedachtegoed van verbinding met Delft is door het hele ziekenhuis terug te zien.


Een horecabaan in de zorg?

Bekijk hier onze vacatures.
Vragen?

Wij staan voor je klaar