Sfeervol vertrekpunt van je vliegreis

The Bar Eindhoven

The Bar

Iedereen die op vliegvakantie of zakenreis gaat, zal het waarschijnlijk beamen: de wachttijd op het vliegveld is het minst leuke deel van de reis. Op Eindhoven Airport geldt dat niet. Daar begint je reis in The Bar, een gezellige horecagelegenheid waar het ‘s ochtends vroeg al gezellig vol zit.

Vermaat heeft op Eindhoven Airport vijf locaties, waarvan twee achter de security. The Bar is er daar één van. The Bar is echt een ontmoetingsplek geworden. Hier begint je vakantie of kun je je zakelijke reis voorbereiden. Op elk moment van de dag kun je hier terecht voor een hapje of een van de heerlijke (speciaal) bieren in een gemoedelijke sfeer. Om nog meer service te kunnen bieden, was een uitbreiding van The Bar wenselijk. “In juni 2023 zijn we daarom verdubbeld in capaciteit”, zegt Tom van Koll, general manager Eindhoven Airport namens Vermaat. “We hebben er 125 vierkante meter en tachtig zitplaatsen bij gekregen.”

Uitbreiding The Bar

Swinkels Family Brewers en Vermaat werkten nauw samen bij die uitbreiding. “We hebben gekeken naar wat we misten en wat we wilden toevoegen. Dat hebben we heel praktisch gedaan, bijvoorbeeld door de koperen tanks aan het plafond te hangen. Daarmee creëerden we extra plekken voor koelkasten en meer ruimte aan de bar.” Noud Swinkels (Senior Accountmanager Horeca bij Swinkels) vult aan: “Wij hebben onze beste mensen ingezet op het gebied van taptechniek, om Vermaat volledig te ontzorgen met de uitbreiding van het bargedeelte. Ook hebben we ze vanaf het begin ondersteund bij de aankleding.”

“We hebben daarbij heel nadrukkelijk gekeken naar wat leuk is op deze bijzondere plek”, vertelt Van Koll daarover. "Dat zijn twee hoofdthema’s: aviation en sport, of meer specifiek PSV. Aviation komt terug in de wandpanelen met vliegtuigen. Sport kijk je op de zes schermen in The Bar. Wat PSV betreft: we hebben een PSV-lounge met een opstelling van elf stoelen en er hangen gesigneerde shirts."

EA
EA4
EA2
The Bar2

Tevreden

Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking bij deze uitbreiding en in zijn algemeenheid. “Het verliep heel prettig en op een informele manier”, vertelt Van Koll. Noud Swinkels beaamt dit. “Zowel op hoofdkantoorniveau als op de werkvloer is er een goede band. We werken met korte lijnen, kunnen elkaar snel bereiken en doen alles met een relatief klein team samen.”

Ook het eindresultaat stemt tot tevredenheid. “We krijgen heel enthousiaste reacties”, zegt Van Koll. “De sfeer is hier fantastisch. Soms schalt om negen uur ’s ochtends de Engelbewaarder over de boxen en is het al vroeg gezellig.” Noud Swinkels: “Met het grootste speciaalbier-portfolio zorgen we ervoor dat er voor iedereen, uit elk land, een toepasselijk bier is om van te genieten. We willen iedereen uitnodigen op locatie om met eigen ogen te aanschouwen wat een mooi geheel dit is geworden.”

Vragen?

Wij staan voor je klaar