Vermaat

Travel

Travel Visual Happy Seafood 5

Steeds meer mensen kiezen voor het vliegtuig om van A naar B te komen. Met de groei van het aantal reizigers, groeit ook de vraag naar kwalitatief hoogwaardige horeca op luchthavens. In Nederland is Vermaat partner van Schiphol, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde met vernieuwende horecaconcepten, zoals The Cloud Club, Eggs & Co en Blue by KLM.

Tijd en kwaliteit

Op luchthavens is tijd is de belangrijkste factor voor een reiziger. Voor de een is er genoeg tijd om te ontspannen, voor de ander is er nauwelijks tijd voor een bite on the go. Maar we zijn ervan overtuigd dat zelfs mensen met grote haast de tijd nemen voor een goed concept. Want dat zie je één oogopslag. Vermaat onderscheidt zich hiermee door aansprekende en overzichtelijk concepten te ontwikkelen waarin gastgerichte medewerkers, snelle service en een versbereid assortiment centraal staan, óók on the go. Hieronder zie je met drie minicases hoe we hier op Schiphol invulling aan geven.

Travel Visual Crossroads 1
Travel Visual Crossroads 2
Travel Visual Crossroads 3

Crossroads

Wanneer je trek hebt maar niet precies weet wat je wilt eten, maak je met Crossroads altijd de goede afslag. Dit kleine restaurant in brasseriestijl heeft een informele uitstraling met tafels in bistro-stijl die overlopen in de luchthaven. Crossroads is een culinair kruispunt waarbij je elke weg kunt inslaan, van de Scandinavische tot de Baskische keuken en van Nederlandse pannenkoeken tot Amerikaanse hotdogs.

Travel Visual Per Tutti 1
Travel Visual Per Tutti 2
Travel Visual Per Tutti 3

Per Tutti

Per Tutti is de perfecte tussenstop om snel even iets lekkers te eten of mee te nemen voor onderweg. Per Tutti staat voor puur Italiaans koken met ambachtelijke pizza’s en pasta’s die onder eigen receptuur zijn gemaakt. Ook zijn de salades huisgemaakt, de piadina’s versbereid en smaakt de caffè bellissimo. Kortom Italia Per Tutti: Italië voor iedereen.

Travel Visual Happy Seafood 1
Travel Visual Happy Seafood 2
Travel Visual Happy Seafood 4

Happy Seafood

Happy Seafood is met een uitgebreid vis- en zeevruchtenmenu een restaurant en afhaalrestaurant in één. Alles in het assortiment wordt gevangen met behulp van verantwoorde vismethoden en 6 dagen per week vers aangeboden. Met de haring als lokale specialiteit en favorieten als zalm en tonijn, maakt Happy Seafood iedere visliefhebber meer dan happy.


'Nimefurahi kukutana nawe. Kitu gani kinakulepa hapa?'

Benieuwd? klik hier voor de vertaling.
Vragen?

Wij staan voor je klaar