Joris' geitenbok

Mannen zijn overbodig

De helft van de Nederlandse geitjes die elk jaar geboren worden zijn bokjes. Mannetjes dus, die geen melk en geen nakomelingen geven. Maar hun kracht zit ‘m in het vlees: geitenbokvlees is de luxe variant van lamsvlees en dat zouden veel meer mensen moeten proeven. Daarom zetten we geitenbok vaker op het menu en geven we hiermee de bokjes een mooie bestemming. Joris Bijdendijk, executive chef van restaurant RIJKS, maakt er graag rendang van. Kijk mee!

Geitenbok Visual 1 Joris Bijdendijk

Let's make it yours

Zelfstandig werkend kok, souschef, chef-kok of executive chef? Bij Vermaat kan het allemaal. Samen met jou kijken we naar een functie die bij je past. Van het bereiden van een gezonde lunch, tot koken à la carte in een brasserie of op sterrenniveau.

Als jij je culinaire ei maar kwijt kunt. En dat hoeft niet per se tijdens traditionele horecatijden. Op onze bedrijfshorecalocaties werk je namelijk overdag. Zodat je ‘s avonds tijd hebt voor andere dingen. Zoals een echte barista worden of op een niveau hoger leren koken. Met onze BBL-opleidingen, waarbij je werkt en leert tegelijk, volg je naast je werk lesdagen en krijg je begeleiding van een erkend leermeester. Iedereen kan zo’n opleiding volgen, ook als je nu nog niet bij Vermaat in dienst bent. Als je maar beter in je vak wilt worden!

De smaak te pakken? Wie weet sluit jij je aan bij ons Barista Gilde of Chefs Gilde. Daar kun je meekijken en sparren met topchefs zoals Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS. Bij Vermaat is van alles te ontdekken en te leren.


Ook chef worden bij Vermaat?

kijk op werkenbijvermaat.nl

Nieuw: een Chef's Special met Mexicaanse roots.

Bekijk het verhaal van Mario.