Vermaat

Bedrijfsleven

Bedrijfsleven visual 7

Elke onderneming is anders, dat weten we maar al te goed. Juist dat onderscheidend vermogen maakt jouw organisatie zo bijzonder en aantrekkelijk. Bij succesvolle bedrijven zie je het karakter overal in terugkomen, in één oogopslag herken je het DNA. Op het gebied van eten en drinken zorgen wij voor een horecaoplossing die helemaal bij jou past en je bedrijf daarmee nog bijzonderder maakt.

Maatwerk

Sinds jaar en dag is Vermaat als zakelijk cateraar actief als maatwerkspecialist in bedrijfshoreca. We bedienen in Nederland dagelijks tienduizenden gasten in uiteenlopende werkomgevingen: van start-ups en mainstream bedrijven tot de high-end zakelijke en internationale markt. De visie en missie van onze bedrijfspartners staan aan de basis van elk concept, zodat we tot een horecabeleving komen waarmee we de merkervaring voor medewerkers en bezoekers versterken.


Communities

Eten verbindt. Vanuit deze basisgedachte willen we met Vermaat onze gasten samen laten genieten van eten en drinken. Vooral bij multi-tenants ligt de uitdaging in dat samen, want voor huurders is een community van grote waarde voor de algehele beleving. Stel je voor wat een gezellige plek om te lunchen of een goeie borrelbar al kan doen. Met onze horecaoplossingen zijn we hierin veelbetekenend, zowel in concept, design als in programmering.

Bedrijfsleven visual 4
Bedrijfsleven visual 2
Bedrijfsleven visual 9
Bedrijfsleven visual 6
Bedrijfsleven visual 10

Maatwerkmakers

Met onze horeca leveren we een sfeervolle en comfortabele bijdrage aan de ruimte. Of het nu een huiskamerconcept is of een all-in food experience, we creëren altijd een wereld van smaak die naadloos aansluit bij de opdrachtgever. Hiervoor ontwikkelen we alles binnen de muren van onze eigen organisatie. Van concept tot constructie, van inkoop tot marketing, en van HR tot F&B; we werken als maatwerkmakers samen om tot in het kleinste detail de ideale gastvrijheidservaring te creëren.

Onze horecateams kennen de dynamiek van de locatie en spelen continu in op de behoefte van dat moment. Met persoonlijke interactie en natuurlijk een smaakvol aanbod maken we elke dag het verschil tussen een goede beleving en eentje die je je blijft herinneren.

Duurzame ambitie

Vermaat wil een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf zijn en daar passen we doelgericht onze werkwijze op aan. Van onze ingrediëntkeuze en de samenstelling van gerechten, tot restverwerking en duurzame investeringen in de keuken. We maken alles meetbaar voor elke locatie. Zo laten we zien hoe we eten lekker, gezond én verantwoord kunnen maken en stap voor stap een positieve bijdrage leveren aan de wereld van eten en drinken.

Bedrijfsleven visual 8

Een Vermaatlocatie bezoeken?

We leiden je graag rond.

Werken op een van onze bedrijfslocaties?

Ontdek hier de voordelen.
Vragen?

Wij staan voor je klaar