De huiskamer van multitenant HNK

The Social

1 tm 6 The Social3

HNK. Oftewel Het Nieuwe Kantoor. HNK is multi-tenant en verhuurt kantoorruimte aan in haar eigen panden. Als het kantoor van de toekomst schrijft Hospitality bewust met een hoofdletter 'H'. Met oog voor de mens, voor service en detail laat HNK dit tot leven komen. Natuurlijk speelt eten en drinken hierin een grote rol. Want hoe creëer je een onmiskenbare HNK beleving die breed aanspreekt en de ruimte biedt voor elk type kantoorbewoner? The Social is ons antwoord.

Het Nieuwe Kantoor

Kort over HNK. Wat is HNK en waar staat het precies voor? Op de inmiddels 8 locaties wordt de traditionele werkdag op een nieuwe en frisse manier benaderd. De bedrijfssector ervaart namelijk behoefte aan flexibiliteit, aandacht en doorgroeimogelijkheden. En precies daar ligt de focus van HNK. HNK biedt ruimte om de ideale werkomgeving te creëren, passend bij ieders wensenpakket. Of het nu gaat over een tailor-made office, een workspace for a day of vergaderruimte: HNK biedt de ruimte die nodig is, inclusief persoonlijke service.

Ultieme flexibiliteit, netwerken met andere ondernemers en een kantoor op maat typeren onze partner: HNK is een disruptor in dit speelveld. Je kunt je dus voorstellen dat de horeca in zo'n uniek kantoorlandschap een belangrijke functie vervult. The Social is het sociale hart geworden van HNK. Hoe hebben we dat aangepakt?

1 tm 6 The Social
HNK1
1 tm 6 The Social4
HNK13

The making of...

Een kantoor met zicht op de toekomst. De trends voor zijn. Nu het verschil maken voor later. Iets wat we bij de creatie van onze unieke horeca concepten altijd in acht nemen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten die toegespitst zijn op de doelgroep waar we mee te maken hebben. En dat doen we natuurlijk in nauwe samenwerking. In de HNK Podcast schuift onze creatief marketing directeur Hendrik Franken aan om hier extra duiding aan te geven. "We maken altijd een deep-dive in de kernwaarden van onze partners", vertelt Hendrik. "Wie hebben we voor ons en voor wie maken we het?" We ontwikkelen niet enkel voor het merk HNK, maar ook voor de mensen die er gaan werken. Op welke manier werken pandhuurders met elkaar en welke behoefte hebben zij daarin? Op basis daarvan maken we een maatwerkprogramma. Dit gaat altijd in samenspraak, step by step.

"Met The Social hebben we de horeca in HNK een eigen identiteit gegeven, zonder dat het losstaat van waar HNK voor staat. Het is juist merkversterkend. Bij The Social draait het niet alleen om eten en drinken. We kijken naar assortiment, service, marketing en interieur. We zien eten niet zo zeer als functioneel, maar als fuel voor de hele dag", vult Hendrik verder aan. Energie nodig? The Social is het antwoord. Inspiratie nodig, alleen of met anderen? The Social. Behoefte aan wat sociale dopamine? Je raad het al: The Social. Bij The Social voeden we het begrip eten en drinken op verschillende manieren want dat is waar we goed in zijn.

Benieuwd naar het volledige verhaal over de totstandkoming van The Social? Hendrik vertelt er alles over in de HNK podcast onderaan dit artikel.

1tm44
1tm43
1tm42

Fuel Friendly Fun

The Social bestaat uit 3 pijlers: Fuel, Friendly en Fun. Fuel zien wij als brandstof om de werkdag goed door te komen. Binnen de bedrijfshoreca is het traditionele koffie- en lunch moment enorm veranderd. Werknemers zijn op zoek naar energie gedurende de hele dag, of hem dat nou zit in sociale contacten of voedzame energyzers: The Social weet hier raad mee. We creëren extra eetmomenten zoals een actief ontbijtmoment, of aansluitend diner om de files te mijden. We denken mee om onze mensen zich nog meer thuis te laten voelen. Want dat is wat HNK belangrijk vindt. Friendly is een doorvertaling van HNK's belangrijkste pijler: Hospitality. The Social dient als sociale hart van HNK. Waar de Hostess van HNK je bij naam kent, weet de barista van The Social of je wel of geen suiker in je kop koffie wilt. The Social voelt als een huiskamer in je werkomgeving. Een plek waar je graag komt, samen met je collega's. Tot slot is het Fun element binnen een kantoorpand essentieel. Zo zetten we bij The Social elke dag iets verrassends op het menu, betrekken we pandhuurder bij het bedenken van nieuwe items en organiseren we unieke programmering die past bij de doelgroep.

Bekijk hieronder de video van de opening van The Social.

Community community community

Programmeren is dus enorm belangrijk om binding te creëren met je pandhuurders. Dit gebeurt al vaker binnen traditionele horeca, maar binnen bedrijfshoreca zelden. Italiaanse week met hoedjes en vlaggetjes daar gelaten, maar juist hoe we de connectie kunnen maken met onze doelgroepen door middel van unieke evenementen. Ted Talks, een Pubquiz, expert-sessies of een ochtendje Yoga. Alles om verbinding met de pandhuurders te stimuleren en een community op te bouwen. De mobiele HNK app is daar een goed voorbeeld van. Naast dat je op een drukke dag gebruik kunt maken van Click & Collect vind je er ook vouchers voor gratis koppen koffie, lunches en goodiebags.

We geven alles om de traditionele werkplek weer aantrekkelijk te maken. We zien namelijk dat er steeds meer behoefte ontstaat vanuit werkgevers om mensen terug naar kantoor te krijgen, en daar speelt onze horeca dus een cruciale rol in. Bij HNK geven we lading aan het begrip: ‘FOMO’: Fear Of Missing Office. We maken naar kantoor komen weer aantrekkelijker voor al onze pandhuurders.

Benieuwd naar onze visie en bevindingen op het gebied van kantoorgebruik & hospitality? Dan hebben wij een geschikt trendrapport voor je ontwikkelt: Magnetize. Alle trends en inzichten hebben we verdeeld over 7 thema’s en we doen 12 concrete suggesties die bijdragen aan een attractieve kantoor omgeving. Wil je het trendrapport ontvangen en met ons aan tafel om de onze bevindingen te bespreken? Klik dan op de tegel hieronder voor meer informatie.


Beluister hier de HNK Podcast met Hendrik Franken.

Open in Spotify

Hoe krijg je je medewerkers weer naar kantoor?

Alles over Magnetize
Vragen?

Wij staan voor je klaar