Vermaat

Vermaat Events

Partyservice visual KLM 1

Vermaat Events is dé culinair partner voor elk evenement. We hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd in het bedenken, organiseren en verzorgen van verschillende partijen en evenementen. Zo zijn wij al jaren een trotse partner van diverse bijzondere, soms historische locaties zoals Artis in Amsterdam, het Spoorwegmuseum in Utrecht en het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Ook verzorgen we de culinaire invulling van grote evenementen zoals de KLM Open en de Volvo Ocean Race.

Totaalbeleving

De kracht van Vermaat Events zit ‘m in het toevoegen van waarde en beleving. Voor onze partners, gasten en medewerkers. Dit doen we door ieder evenement uniek te benaderen. Elke dag dagen we onszelf uit om met culinaire creativiteit en toonaangevende service een totaalbeleving neer te zetten. Een experience waar smaak centraal staat en we de verwachtingen van de gasten weten te overtreffen.

Partyservice visual NMM 1

Bedrijfsleven

Ook in de dienstverlening naar het bedrijfsleven is iedere dag anders voor Vermaat Events. We servicen vergaderingen en dagcongressen met passende arrangementen en aankleding en geven bedrijfsfeesten – van borrel tot sit-down dinner – een verrassend persoonlijke touch. Onze partners geven ons het vertrouwen als preferred partyservice partner door onze solide basis, operationele excellentie, en onze passie en trots.

Hospitality

Het team van Vermaat Events staat voor hoge kwaliteit en gastvrijheid. Met verschillende persoonlijkheden en talenten maken we van ieder evenement een succes. En daarbij draait het niet alleen om een vriendelijke lach of een hartelijke ontvangst, maar om alles wat de bezoeker ervaart binnen het evenement en om wat voor energie de gastvrijheid uitstraalt. Onze medewerkers – van chef tot hostess – zijn altijd benaderbaar, vriendelijk en behulpzaam en zorgen met elkaar voor een onvergetelijke ervaring.

Partyservice visual hospitality 1
Partyservice visual KLM 4
Partyservice visual food 2
Partyservice visual KLM 5

Positieve bijdrage

Op elk evenement bereiden en serveren we heerlijke gerechten waarbij we bewust omgaan met het welzijn van de planeet, onze leefomgeving, onze gasten en iedereen die meewerkt aan de productie van ons eten. Wij willen met Vermaat Events een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf zijn en daar passen we doelgericht onze werkwijze op aan. Van onze ingrediëntkeuze en de samenstelling van gerechten, tot restverwerking en duurzame investeringen in de keuken. Zo laten we zien hoe we eten lekker, gezond én verantwoord kunnen maken en stap voor stap een positieve bijdrage leveren aan de wereld van eten en drinken.

Partyservice visual food 1
Partyservice visual KLM food 1
Partyservice visual NMM 2

Vermaat Partyservice inzetten voor uw evenement?

Boudewijn helpt je verder.