Vermaat

Zorgsector

Ziekenhuis locaties Algemeen visual 1

Vermaat begon in 1978 als delicatessenwinkel aan de Jan van Scorelstraat in Utrecht, vlakbij het St. Antonius Ziekenhuis. Toen het ziekenhuis naar Nieuwegein verhuisde, besloten we mee te gaan om de horecadienstverlening op ons te nemen: de eerste vestiging binnen een ziekenhuis was een feit! Inmiddels zijn we specialist op het gebied van horeca in het ziekenhuis.

Maatwerk

Binnen het ziekenhuis zorgt Vermaat voor alles op het gebied van horeca en retail. Denk aan bezoekersrestaurants gecombineerd met een winkel of personeelsrestaurant. Ook zorgen we voor espressobars, servicen we vergaderingen en verzorgen we de automaten. Al deze services leveren we vanuit een uniek hospitalityconcept op maat om zo de missie en de beleving van een ziekenhuis te versterken.

Persoonlijk

Bezoekers, patiƫnten en medewerkers in een restaurant hebben allerlei verschillende emoties. Van blijdschap om een geboorte tot verdriet om een zieke geliefde en bijkomen van de stress van een drukke werkdag. Dat maakt het restaurant een welkome plek van rust en bezinning binnen de hectiek van het ziekenhuis. Door onze service en professionaliteit zorgen we ervoor dat de ervaring met onze dienstverlening op elk moment van de dag positief is. Onze medewerkers maken tijd voor onze gasten, luisteren en geven de aandacht die nodig is om hun verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Ziekenhuis locaties VUMC visual 1
Ziekenhuis locaties VUMC visual 2
Ziekenhuis locaties Anthonius MC visual 3

Gezonde keuzes

De zorg voor gezondheid delen we met onze ziekenhuizen. Vitaliteit staat voorop. Daarom bieden wij een aantrekkelijk gezond assortiment. Ons assortiment is voedzaam en smaakt heerlijk. En we bieden gezonde alternatieven voor guilty pleasures, zoals een carrotdog of een bietenburger. Onze medewerkers dragen ook dagelijks actief bij om de gezondheid van mensen te verbeteren. Zij kennen het verhaal achter de producten, dragen dit uit en stimuleren de gezonde keuze zonder deze op te leggen.

Ziekenhuis locaties MST visual 1
Ziekenhuis locaties MST visual 2
Ziekenhuis locaties MST visual 3
Ziekenhuis locaties MST visual 4
Ziekenhuis locaties MST visual 5

Kannen en Kruiken in het Reinier de Graaf Gasthuis.

bekijk de case hier.
Vragen?

Wij staan voor je klaar