Het kloppende hart van je organisatie

Espressobar 3.0

Espressobar 3 06

We nemen je mee naar maart 2020. Op dat moment ging de eerste intelligente lockdown in Nederland in. Door de destijds geldende maatregelen kon het personeelrestaurant in veel van onze corporate locaties niet altijd open zijn, waardoor de traditionele koffiecorner een andere functie kreeg. Een upgrade op de traditionele koffiecorner die van alle gemakken voorzien was en naast enkel koffie en thee ook broodjes en koeken verkocht…

De traditionele koffiecorner kreeg dus een nieuwe rol in de bedrijfscatering. En nu, ruim 1.5 jaar na de laatste maatregelen, staan we samen voor de volgende interessante uitdaging: hoe krijg je je medewerkers weer terug naar kantoor en laat je ze écht thuis voelen? Ultiem hostmanship is ons antwoord, en we leggen je graag uit hoe dat zit.

De Espressobar Small is ideaal voor de kleinere locaties. We bieden hier een all-day assortiment aan variërend van koffie met croissant in de ochtend tot een luxe belegd broodje of salade tijdens de lunch. Alle assortiment items worden in onze productiekeuken vers bereid en vanuit daar geleverd. Op deze locaties is geen à la minute bereiding.

Met de Espressobar Medium gaan we een stapje verder en wordt het assortiment uitgebreid met een uitgifte voor make your own yoghurtbowls, sandwiches en salades.

De +Market is dé oplossing om de espressobar verder uit te breiden. Het assortiment binnen de Market focust zich op diverse behoeftes gedurende diverse dagdelen. Of je op zoek bent naar energie in de ochtend of een snack in de avond, de +Market biedt het. En met onze convenience producten zit je zo weer op je werkplek of buiten in het zonnetje. Gegarandeerd dagvers en superlekker.

STACH is de vierde modulaire oplossing die we aanbieden. Een sterk merk met trendy assortiment, een gezond en gevarieerd aanbod dat elke dag vers wordt bereid. Zowel bemand als onbemand.

Espressobar 3 03
Espressobar 3 0
Espressobar 3 04
Espressobar 3 0

Espressobar 3.0

Het kantoor wordt steeds meer gezien als sociale plek om elkaar te ontmoeten. Het traditionele kantoor wordt menselijker, gezelliger, bruisender en daarnaast ook productiviteitsverhogend. De espressobar in bedrijfshoreca is daarmee belangrijker dan ooit. Het is de plek waar gasten en werknemers de dag beginnen en eindigen. Voor een goede shot cafeïne, een meeting, connectie en rust. Met een barista die precies weet hoe zij hun koffie drinken, een verrassend food assortiment en een ‘huiselijke’ sfeer.

Onze in-house formulemanagers hebben op basis van deze behoefte plug&play pakketten samengesteld die bijdragen aan het aantrekkelijker maken van de traditionele koffiecorner. Zo is gedacht aan de juiste look&feel, de juiste presentatie, duidelijke signing en een all day assortiment. Maar niet elke partner heeft hetzelfde wensenpakket, dus hebben we modulaire oplossingen ontwikkeld. Zo implementeren we op basis van de behoefte een espressobar Small, Medium, een +Market of STACH.

It’s all about attraction

Met de Espressobar 3.0 stimuleren we door ultiem hostmanship de aantrekkingskracht om jouw werknemers meer naar kantoor te laten komen en zich écht thuis te laten voelen. Geen beveiliger of receptioniste, maar een echt warm welkom van onze barista met desgewenst een drankje en een hapje afgestemd op de omstandigheden.

Voor veel organisaties liggen hier kansen om het kantoor nog aantrekkelijker te maken, dat is een van de conclusies van onze whitepaper Magnetize. We nodigen je uit om hier samen invulling aan te geven met behulp van de nieuwste inzichten om zo door te bouwen naar het kantoor nieuwe stijl. En het ideale kantoor verschilt per organisatie, dus dat vraagt om flexibiliteit, lef en creativiteit. En dat maakt het weer aantrekkelijk!

Fotos2
Fotos
Fotos2

It’s all about attraction

Met de in-house espressobar stimuleren we door ultiem hostmanship de aantrekkingskracht om jouw werknemers meer naar kantoor te laten komen en zich écht thuis te laten voelen. Voor veel organisaties liggen hier kansen om het kantoor nog aantrekkelijker te maken, dat is een van de conclusies van onze whitepaper Magnetize. We nodigen je uit om hier samen invulling aan te geven met behulp van de nieuwste inzichten om zo door te bouwen naar het kantoor nieuwe stijl. En het ideale kantoor verschilt per organisatie, dus dat vraagt om flexibiliteit, lef en creativiteit. En dat maakt het weer aantrekkelijk!

Would you like to receive the trend report and discuss our findings with us? Please enter your details below. One of our colleagues, Barbara Knols, Tessa Riesmeijer or Pien Meijerink, will contact you as soon as possible.


300x500 magnetize whitepaper

Magnetize ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het trendrapport.