Sonneskenk wijnen

Op een zonnige toekomst!

Sonneskenk betekent letterlijk ‘de zon schenken’. En dat proef je. De druiven van Sonneskenk groeien op de grond van Huize Weltevrede in de regio West-Kaap in Zuid- Afrika. De prachtige omgeving met bosrijke bergen en het Mediterrane klimaat is de basis voor deze heerlijke wijn waarmee je de zon in je glas schenkt.

En niet in je glas alleen, want ook jonge generaties die in de buurt van het wijnhuis wonen, schenken we een zonnige toekomst. Veel jonge kinderen leven hier onder de armoedegrens, zonder houvast en zonder perspectief. In samenwerking met Edge of Life Fund is daarom Jakes Gerwel Technical School opgericht. Het is een zero dropout school, dus je kan er als leerling niet van af worden gestuurd. En dat komt het kind ten goede, want zo heeft elk kind een echte kans om zich te ontwikkelen. Met als doel dat elk kind de school verlaat als jongvolwassene vol hoop, vertrouwen en vakkennis.

Sonneskenk visual 5
Sonneskenk visual 1
Sonneskenk visual 2
Sonneskenk visual 3
Sonneskenk visual 4
Sonneskenk visual 6

Vermaat heeft met Sonneskenk bewust gekozen voor een duurzaam partnership en actieve betrokkenheid bij de stichting Edge of Life. Want naast een financiële bijdrage investeren we graag tijd en kennis in de kinderen van de Jakes Gerwel Technical School. Daartoe starten we een praktijkopleiding horeca en gastronomie met masterclasses van onze eigen medewerkers en werken we toe naar een uitwisselingsprogramma voor deze leerlingen in Nederland. Op een zonnige toekomst!

Over de stichting Edge of Life

De Stichting Edge of Life, oftewel ‘rand van het leven’ richt zich primair op het herstel van eigenwaarde van individuen. Ieder mens is belangrijk, uniek en speciaal en mag zijn eigen droom leven. Huize Weltevrede is founder van de Stichting Edge of life en wil vanuit sociale verantwoordelijkheid de kloof naar de armen overbruggen.

De stichting ondersteunt projecten die kansarmen aanmoedigt om te worden wat er in hun mogelijkheden ligt. Een daarvan is de Jakes Gerwel Technical School in Bonnievale waar kinderen ontdekken wat er in hun mogelijkheden ligt, en leren zichzelf te waarderen en boven hun eigen verwachtingen uit te groeien.


Heb je een vraag over onze Sonneskenk wijnen?

Stel 'm ons hier.

Kom ook werken bij Vermaat!

klik hier voor alle vacatures

Mannen zijn overbodig.

Joris Bijdendijk vertelt waarom.