Vermaat

Leisure

Leisure algemeen visual HUB 1

Sinds 2002 is Vermaat actief in leisure. Zo breed als de vrijetijdssector is, zo uiteenlopend zijn onze partners: van Artis tot het Spoorwegmuseum en van het Groninger Forum tot het Nationaal Militair Museum. En of het nu Circuit Zandvoort is of het Rijksmuseum, we zorgen er altijd voor dat het horecaconcept toonaangevend is en het de signatuur van de locatie versterkt. Dat betekent onder meer maatwerk in eten en drinken, sfeer en inrichting, en gastbeleving, passend bij de verwachtingen van de bezoeker.

Leisure algemeen visual Kunsthal 1
Leisure algemeen visual HUB 2
Leisure algemeen visual RIJKS Cafe 1
Leisure algemeen visual Van Gogh 1
Leisure algemeen visual spoorwegmuseum 1
Leisure algemeen visual NMM 1

Toegevoegde waarde

We eten in Nederland steeds vaker buiten de deur en zijn daardoor steeds meer thuis in horeca. Enerzijds levert die volwassenheid van de gast meer waardering op voor een goed concept, anderzijds maakt het de behoefte van die gast ook steeds scherper. De toegevoegde waarde ligt al lang niet meer in een gezonder assortiment, het gebruik van verse en duurzamere ingrediënten of een ambachtelijke bereiding. Het draait om de totaalbeleving. Daarom bepalen we – vanuit de beleving van de gast en de wereld van de opdrachtgever – voor ieder horecapunt de beste plek op de as van convenience en experience. Zelfs tot in het extreme. Met het Rijksmuseum als sprekend voorbeeld, want het meesterschap aan de muren ervaar je op je bord in het bekroonde restaurant RIJKS®.

Events

In onze partnerships met leisure-locaties kijken we met Vermaat graag verder dan het bedienen van de particuliere bezoeker. Als premium horecapartner bieden we ook voor het bedrijfsleven een culinaire ervaring op maat. Of het nu gaat om het verzorgen van een vergadering of een groot evenement. Bovendien bieden we actief ondersteuning met de promotie van leisure-locaties en delen we kennis over het werven van events en partijen.

Leisure algemeen visual DOT 1

Meer weten over events op leisure locaties?

Neem contact met ons op.

Werken in Artis, Het Spoorwegmuseum of Curcuit Zandvoort?

Bekijk hier onze vacatures.

Stap in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum.

Bezoek restaurant RIJKS®