Cases

The touch of Vermaat
Vermaat is ruim 40 jaar geleden begonnen in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein. Inmiddels zijn we in de helft van de Nederlandse ziekenhuizen actief als horecapartner. Vermaat verzorgt alles wat een zorginstelling op gebied van horeca en retail wil aanbieden.
Vermaat is toonaangevend in horeca en hospitality onder het dak van een ander. Op meer dan 180 locaties binnen het bedrijfsleven verzorgen we elke dag een hospitalitybeleving op maat met onze bedrijfsrestaurants, coffee corners, en catering voor vergaderingen en events.
Sinds 2002 is Vermaat actief in leisure. Zo breed als de vrijetijdssector is, zo uiteenlopend zijn onze partners. Maar of het nu Circuit Zandvoort is of het Rijksmuseum, we zorgen er altijd voor dat het horecaconcept toonaangevend is en het de signatuur van de locatie versterkt.
Vermaat is geruime tijd actief in travel met airport hospitality. Met een groeiend aantal vernieuwende horecaconcepten, zoals The Cloud Club, Eggs & Co en Blue by KLM, zijn we succesvol op Schiphol, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde.