Vermaat

Veilig genieten.

Het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Ook voor onze opdrachtgevers is de impact groot. In de zorgsector werkt iedereen vol overgave 24 uur per dag door, in het bedrijfsleven werkt ieder vanuit huis en ondertussen staat de cultuur- en reissector zo goed als stil. Het zijn tijden waarin we ons allemaal aanpassen aan de overheidsmaatregelen en voorbereiden op de nieuwe realiteit. Ook bij Vermaat werken we hard aan ons antwoord op de anderhalfmeter-samenleving. Sterker nog, we zijn er klaar voor. We hebben maatregelen waardoor gasten van onze restaurants straks veilig kunnen genieten. In de onderstaande video licht Operationeel Directeur Allard van Dam deze maatregelen toe.

Het zijn tijden waarin we ons allemaal aanpassen aan de overheidsmaatregelen en voorbereiden op de nieuwe realiteit. Ook bij Vermaat werken we hard aan ons antwoord op de anderhalfmeter-samenleving. Sterker nog, we zijn er klaar voor. We hebben maatregelen waardoor gasten van onze restaurants straks veilig kunnen genieten. In de onderstaande video licht Operationeel Directeur Allard van Dam deze maatregelen toe.

Veilig genieten bereiken we samen.

Of je nu geheel of gedeeltelijk open gaat, gezondheid en veiligheid staat voorop. We hebben daarom een plan opgezet waarmee de veiligheid van al je gasten en medewerkers gewaarborgd wordt. Dit plan noemen we ‘Veilig genieten’.

Speciaal voor jou hebben we vloerstickers, borden en bewegwijzering gemaakt die er voor zorgen dat je gasten en medewerkers anderhalve meter uit elkaar blijven. We verzorgen dispensers met desinfectiemiddel en nemen alle mogelijke maatregelen om direct en indirect contact te voorkomen. Zo worden al onze producten per stuk verpakt, gebruiken we doorgeefvlakken en mag je alleen aanraken wat je wilt nemen. Op alle uitingen staat ons ‘Veilig genieten’ logo, als teken en borging voor onze aanpak. Voor het restaurantpersoneel variëren de maatregelen van online trainingen tot handwasinstructies die we bij de kraan ophangen. Natuurlijk hebben al onze medewerkers met goed gevolg de opleiding van HACCP en Allergenen doorlopen.

Guest wellness host

Omdat we het zo persoonlijk mogelijk willen houden hebben we op jouw locatie een Guest Wellness Host aangesteld die gasten helpt met vragen over hygiëne, allergenen en veiligheid. De Guest Wellness Host is voor de gasten het eerste aanspreekpunt en we hopen hiermee alle vragen en mogelijke twijfels weg te kunnen nemen.

Vermaat Food Express

Op een aantal locaties zijn we van start gegaan met Food Express. Voor degenen die wél naar kantoor willen maar het nog niet aan willen schuiven in het bedrijfsrestaurant. Met deze service is het mogelijk om vanaf je werkplek eten bestellen en het bij een pick-up point in hetzelfde pand op te halen. Betalen gaat online dus fysiek afrekenen is niet nodig.

Laten we de handen ineenslaan om deze nieuwe realiteit voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Want veilig genieten bereiken we samen.


De lekkerste lunch dagelijks geleverd.

Ontdek Voilà

Bij ons draait het om jou!

Vermaat in vogelvlucht.
Questions?

We are here to help.